VAKANTIE OP MAAT UITGESTIPPELD

MEER DAN ADVIES ALLEEN – JOUW VAKANTIE OP MAAT IN ITALIË DOOR MIJ UITGESTIPPELD

Nadat ik me met Particolare vakanties meer dan 5 jaar lang gespecialiseerd heb in het organiseren van vakanties op maat in Italië, durf ik wel te stellen dat je het uitstippelen van jouw vakantie op maat met een gerust hart aan me uit handen kan geven.


VAN PASSENDE ACCOMMODATIE TOT VOLLEDIGE RONDREIS

IS DIT HERKENBAAR?

Je droomt van een vakantie in Italië en weet inmiddels ook precies wat je wilt, maar nu zit je al uren achter je pc, telefoon of tablet… en je ziet door al die olijfbomen die prachtige reis niet..
Een exclusieve reis, een authentieke locatie.. Misschien wel een rondreis. Of een reis met veel leuke activiteiten! Hoe dan ook, een vakantie helemaal volgens jouw wensen. Een reis op maat!

DAN IS DIT WAT JE WIL!

Een onvergetelijke tijd beleven, maar zonder zelf uren, dagen en soms wel weken met de voorbereiding bezig te zijn. Want wist je dat het uitstippelen van een vakantie gemiddeld maar liefst 40 uur tijd kost? Dat is gewoon een hele werkweek!


BEHOOR JIJ TOT DE GROEP MENSEN..

die dit voorbereidende werk heel graag uit handen geeft aan iemand die:

  • Gepassioneerd is, altijd enthousiast en zich inzet tot het maximale?
  • Uiterst vakkundig te werk gaat?
  • Kennis en vooral ervaring heeft met (het echte leven in) Italië en het organiseren van vakanties?
  • Écht luistert naar jouw vakantiewensen?
  • Alle ingrediënten biedt voor een onvergetelijke ervaring?

Kijk dan eens naar de onderstaande unieke en exclusieve mogelijkheden!


ACCOMMODATIE(S) OP MAAT
ACCOMMODATIE OP MAATACCOMMODATIES OP MAAT
Voor jouw vakantie ben je op zoek naar 1 accommodatie die voldoet aan jouw wensen.

– Je ontvangt via e-mail 3 voorstellen waar jij zelf een keuze uit kunt maken en die je vervolgens zelfstandig kunt boeken (hulp bij het boekingsproces is, op aanvraag en tegen meerprijs, mogelijk).
Voor jouw vakantie ben je op zoek naar 2 of meer accommodaties* die voldoen aan jouw wensen.

– Je ontvangt via e-mail per accommodatie 3 voorstellen waar jij zelf een keuze uit kunt maken en die je vervolgens zelfstandig kunt boeken (hulp bij het boekingsproces is, op aanvraag en tegen meerprijs, mogelijk).
Prijs
€ 117
Prijs
€ 167 (2 accommodaties)
Voor iedere volgende accommodatie wordt een vergoeding van € 40 per accommodatie gerekend.

*Prijs op aanvraag vanaf 2 accommodaties


RONDREIS OP MAAT
RONDREIS OP MAAT – eigen vervoerRONDREIS OP MAAT – vlucht en autohuur
Je wil, volgens jouw wensen en op basis van eigen vervoer, graag een rondreis maken met verschillende stops en bent op zoek naar een mooie route en prettige accommodaties om in te kunnen verblijven.

– Je ontvangt, via e-mail, een uitgestippelde route inclusief suggesties voor accommodaties die je vervolgens zelfstandig kunt boeken (hulp bij het boekingsproces is, op aanvraag en tegen meerprijs, mogelijk).
Je wil, volgens jouw wensen en op basis van vlucht en autohuur, graag een rondreis maken met verschillende stops* en bent op zoek naar een mooie route en prettige accommodaties om in te kunnen verblijven.

– Je ontvangt, via e-mail, een uitgestippelde route inclusief suggesties voor autohuur, vluchten en accommodaties die je vervolgens zelfstandig kunt boeken (hulp bij het boekingsproces is, op aanvraag en tegen meerprijs, mogelijk).
(Het boeken van een auto doe je gemakkelijk via de website van Particolare vakanties)
Prijs
€ 247
Prijs
€ 277

*Prijs op aanvraag vanaf 4 accommodaties


IK HEB EEN VRAAG!