TROUWEN IN ITALIË

Stiekem is het misschien wel de droom van ieder aanstaand bruidspaar. Trouwen in het land van de liefde!

ALLES WAT HET LEVEN EXTRA MOOI MAAKT OP JOUW BRUILOFT IN ITALIË!

Iemand die al jarenlang de meest sprookjesachtige bruiloften in Italië organiseert is Inge Peters-Rit van Trouwen Italië.

Voor Inge heeft Italië alles wat het leven extra mooi maakt: een prachtige natuur, een sprookjesachtige entourage, een lekker klimaat, zalig eten, heerlijke wijnen en lieve mensen. En wie kan haar daar nu ongelijk in geven?

Dankzij jarenlange ervaring hebben Inge en haar team zowel in Nederland als in Italië een professioneel, fijn en betrouwbaar netwerk opgebouwd om jullie droomdag vlekkeloos te laten verlopen. Helemaal zoals jullie dat in gedachten hebben.. Met onuitwisbare herinneringen voor het leven!

WILLEN JULLIE DE DAG VAN JULLIE LEVEN IN ITALIË VIEREN?

Neem dan direct eens een kijkje in de actuele foto’s en verhalen op de schitterende Instagram– én facebookpagina van Trouwen Italië!
Heb je geen Instagram of Facebook? Neem dan contact op met Inge via haar website of stuur direct een mailtje naar: inge@trouwenitalie.nl

Komen jullie tot een samenwerking en gebruik je de code PV-TROUWEN? Dan heeft Inge een super leuk én lekker verrassingspakket voor je klaarstaan!