Eten & Drinken,  Italiaans eten,  Koken

TRICOLORE SALADE

Deze tricolore salade is een stukje styling voor je gedekte tafel! Dat werd gister maar weer eens bewezen toen ik hem op tafel zette met patate al forno, aardappels uit de oven, en een stukje vlees voor de heren. ‘Dát ziet er lekker uit!’

Het is zeker geen hogere wiskunde, maar toch deel ik deze salade heel graag met je. Kun jij je tafel, met gemak, ook een Italiaans tintje geven.


DIT HEB JE NODIG VOOR JOUW TRICOLORE SALADE!
  • Rucola
  • Buffelmozzarella
  • Romatomaatjes (of een andere smaakvolle tomaat)
  • Aceto balsamico
  • pijnboompitjes (vind ik zelf altijd heerlijk in een salade)
  • Snufje peper en snufje zout naar wens

En…. Buon appetito!

En bovenop liggen inderdaad 2 blaadjes basilicum. Héérlijk als ik die op mijn bord terug vind!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *