THE VINTSHOP

Op zoek naar mooie lampen en verlichting voor in ons nieuwe huis kwam ik al snel uit bij The Vintshop. Het woordje ‘Italiaans’ hoeft maar ergens te staan en ik ben een en al aandacht. En wat staat dat woord er veel op de website van Remon! Na mijn tweede bestelling, van uiteraard enkele Italiaanse producten, besloot ik persoonlijk contact op te nemen. En wat was dat leuk!

LIEFDE VOOR LAMPEN ÉN MOOIE PRODUCTEN MET EEN GOED VERHAAL

Met The Vintshop verkoopt Remon designproducten met een knipoog naar het verleden. Je vindt er geen standaard artikelen, maar duurzame producten die met veel liefde en passie voor materialen en kwaliteit zijn gemaakt! Bijzonder dus.. maar ook nog eens eerlijke producten die de wereld én jouw huis weer wat mooier maken!

ITALIAANSE DESIGNPRODUCTEN

En wat is hét land van de designproducten?! Juist, Italië. En daar kwam ook Remon achter tijdens een van zijn zoektochten naar mooie, maar vooral ook eerlijke producten.

Het resultaat? Een mooie website barstensvol prachtige producten die voor een heel groot deel uit Italië komen!

SPECIAAL VOOR JOU!

Een beetje Italië in huis.. wie wil dat nou niet?! Naast al het andere moois, biedt Remon deze Tricolore katoenen snoer aan! Natuurlijk in de Italiaanse kleuren! Erg leuk voor het creëren van een nieuwe lamp of om een bestaande lamp een wel heel bijzondere uitstraling te geven!

Deze in Italië gefabriceerde katoenen design snoeren zijn nu met een leuke korting van 20% te bestellen bij The Vintshop als je gebruik maakt van de code PV20. Vanuit Turijn worden ze dan bij jou thuis afgeleverd!