RONDLEIDING EN PROEVERIJ BIJ FRANTOIO MORO

Een rondleiding krijgen en deelnemen aan een (privé) proeverij zijn 2 geweldige activiteiten die je kunt ondernemen als je op vakantie bent in Italië.

DE OLEIFICIO

Een van de leukste olijfolie producerende bedrijven die ik ken in Italië is Frantoio Moro in het dorpje Caniparola di Fosdinovo. Om te beginnen is oleificio Frantoio Moro al gelegen op een bijzondere plek aangezien het dorpje zich in Toscane bevindt maar aan maar liefst 3 kanten grenst aan Ligurië!

Het familiebedrijf produceert al sinds jaar en dag de lekkerste olijfoliën, maar onder andere ook graanproducten, sauzen en zelfs broodsmeersels en cosmetica op basis van olijfolie!

Naast de productie van hun eigen oliën en andere producten zijn locals tevens welkom om daar hun oogst aan olijven te persen en daarna te kunnen genieten van hun eigen vloeibare goud.

ZIEN EN PROEVEN!

Samen met Frantoio Moro heb ik een mooi arrangement voor je samengesteld.

Boek je met de code PARTI-20-A dan kun jij voor maar € 5 per persoon:

  • Deelnemen aan een privé rondleiding in het bedrijf gegeven door een van de altijd enthousiaste familieleden.
  • Na afloop van de rondleiding verschillende olijfoliën, bruschette, olijven en sauzen proeven.
  • Én ontvang je na afloop een 100cc flesje olijfolie Aromatizzato naar keuze!
LEUK EN INTERESSANT VOOR KLEIN EN GROOT!

Niet alleen voor volwassenen is een bezoek aan Frantoio Moro een aanrader, want ook voor kinderen is dit zeker de moeite waard! Onze kinderen hebben er meerdere malen genoten van zowel de rondleiding als het proeven!

Wil je liever dat ik de proeverij voor je inboek? Neem dan even contact met me op!


LOGEREN IN DE BUURT

De omgeving van Frantoio Moro is geweldig om te overnachten! Je bevindt je hier namelijk in een gebied waar heel veel mogelijk is. Zo kun je de Cinque Terre bezoeken, de geweldig leuke dorpjes in de directe omgeving, maar zeker ook de in Toscane gelegen steden Lucca, Pisa en Pistoia die zeker de moeite waard zijn! Daarnaast bevindt je je hier erg dicht bij de schitterende kust!

Een echte aanrader om te verblijven is Agriturismo Monteverde op steenworp afstand van Frantoio Moro.