OVER ROBIN


CIAO!

Mijn naam is Robin.

Jaren geleden werd ik verliefd op Italië en dat is nooit meer overgegaan. Sterker nog.. Ik heb van Italië zelfs mijn werk gemaakt!

Dát is houden van.. of niet?!

È UNA QUESTIONE D’AMORE!

Vanaf jongs af aan ging ik in de zomer samen met mijn ouders en broer(tje) op vakantie naar Italië. We verbleven dan een maand in Italië en bezochten zowel de grote, toeristische plaatsen als de pittoreske en zeker even bijzondere plekken van Italië. Het meest genoot ik toen al van de authentieke dorpjes waar het Italiaanse leven nog écht Italiaans was en iedere vakantie nam ik weer een stukje liefde en passie voor Italië mee naar huis.

Op mijn zeventiende vond ik het tijd voor een taalcursus Italiaans. Misschien een wat vreemde hobby voor een zeventienjarige, maar met mijn ‘testa dura’ (volhardendheid) leek mij dat het perfecte verjaardagscadeau.

Het echte spreken van de taal en het beter begrijpen van de cultuur kwam echter pas tijdens mijn relatie met een Italiaan uit het zuiden van het land die ik ontmoette tijdens een vakantie in Italië. Deze relatie ging over, maar mijn liefde voor Italië bleef en in 2009 startte ik, naast mijn toenmalige baan als docent in het praktijkonderwijs, dan ook met mijn eigen boekingsbureau voor vakantiewoningen in Italië wat ik eind 2015 uitbreide met Particolare vakanties tot het compleet op maat organiseren van vakanties in Italië.

ITALIË REISADVIES

De vraag om tips en advies bleef sinds 2015 maar groeien en in combinatie met ons inmiddels 6 koppige gezin (waar ook heel veel liefde en aandacht naartoe gaat) heb ik besloten per eind juni 2020 op een vernieuwende manier verder te gaan met Particolare vakanties.

Particolare betekent Bijzonder. En dát zal Particolare vakanties altijd blijven!

TIPS EN ADVIES

Op deze website vind je allerhande informatie én tips voor jouw vakantie in Italië. Daarnaast bied ik je de mogelijkheid tot het verkrijgen van vakantie advies op maat voor jouw vakantie in Italië.
Alle tips en tricks die je kunt vinden, en zeker ook de adviezen die ik je geef in de vakantie advies op maat gesprekken, zijn tot stand gekomen dankzij mijn eigen ervaring en door mijn nauwe samenwerking met lokale partners en vrienden in Italië en mijn partners in Nederland.

MIJN DOEL MET PARTICOLARE VAKANTIES IS OM JOU DÉ INFORMATIE TE BIEDEN DIE JIJ NODIG HEBT OM JOUW IDEALE VAKANTIE IN ITALIË SAMEN TE STELLEN.
ZÓNDER DAT JE UREN OF MISSCHIEN WEL DAGEN OP ZOEK BENT NAAR DE JUISTE INFORMATIE.

Een helpend handje dus. Handig om je net even dat duwtje in de goede richting te geven. Daarom dan ook dat ik met Particolare vakanties als Italië reisadviseur ook unieke Reisideeën aanbied.

GROEPSREIZEN EN HULP BIJ HET UITSTIPPELEN VAN JOUW VAKANTIE OP MAAT

Naast het geven van tips en adviezen, organiseer ik in samenwerking met Nederlandse én lokale partners ook graag bijzondere groepsreizen en help ik je graag bij het uitstippelen van jouw droomvakantie in Italië waarbij ik je het voorbereidende proces tot aan het daadwerkelijk boeken uit handen neem.

Neem contact met me op om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

Ik hoop je snel te spreken!


Un caro saluto,

Robin


SCHRIJF JE IN VOOR DE PARTICOLARE ITALIË INSPIRATIE!

En ontvang maximaal 2x per maand een flinke dosis Italië in je mailbox.