OVER ROBIN


CIAO!

Mijn naam is Robin.

Jaren geleden werd ik verliefd op Italië en dat is nooit meer overgegaan. Sterker nog.. Ik heb van Italië zelfs mijn werk gemaakt!

Dát is houden van.. of niet?!

È UNA QUESTIONE D’AMORE!

Vanaf jongs af aan ging ik in de zomer samen met mijn ouders en broertje (ja, dat blijft hij hè) op vakantie naar Italië. We verbleven dan een maand in Italië en bezochten zowel de grote, toeristische plaatsen als de pittoreske en zeker even bijzondere plekken van Italië. Ik mag niet vergeten te noemen dat we het hebben over meer dan 26 jaar geleden en in die tijd was een bezoek aan bijvoorbeeld de streek Puglia behoorlijk bijzonder!
Het meest genoot ik toen al van de authentieke dorpjes waar het Italiaanse leven nog écht Italiaans was en iedere vakantie nam ik weer een stukje liefde en passie voor Italië mee naar huis.

Op mijn zeventiende vond ik het tijd voor een taalcursus Italiaans. Misschien een wat vreemde hobby voor een zeventienjarige, maar met mijn ‘testa dura’ (volhardendheid) leek mij dat het perfecte verjaardagscadeau.

Het echte spreken van de taal en het beter begrijpen van de cultuur kwam echter pas tijdens mijn relatie met een Italiaan uit het zuiden van het land die ik ontmoette tijdens een vakantie in Italië. Deze relatie ging over, maar mijn liefde voor Italië bleef en in 2009 startte ik, naast mijn toenmalige baan als docent in het praktijkonderwijs, dan ook met mijn eigen boekingsbureau voor vakantiewoningen in Italië wat ik eind 2015 uitbreidde met Particolare vakanties tot het compleet op maat organiseren van vakanties in Italië.

TIPS EN ADVIES

De vraag om (gratis) tips en advies bleef sinds 2015 groeien en in combinatie met ons inmiddels 6 koppige gezin (waar ook heel veel liefde en aandacht naartoe gaat) én helaas de corona pandemie heb ik besloten per eind juni 2020 op een nieuwe, eveneens unieke manier verder te gaan met Particolare vakanties.

Wist je dat Particolare Bijzonder betekent? Dát zal Particolare vakanties namelijk altijd blijven!

ADVIES EN REISLANNINGEN OP MAAT

Op mijn website vind je ontzettend veel gratis informatie én tips voor jouw vakantie in Italië. Daarvoor kan je de blogs induiken maar ook lekker rondstruinen op mijn pagina’s met tips.
Daarnaast geef ik je heel graag vakantie advies op maat voor jouw vakantie in Italië én bied ik je de mogelijkheid om jouw vakantie op maat voor je uit te stippelen zodat jij gericht verder kunt gaan met het boeken van alle aspecten die jouw reis tot een droomvakantie maken!

Ik vind het fijn dat je weet dat alle tips en tricks die je hier kunt vinden, en zeker ook de adviezen die ik je geef in de vakantie advies op maat gesprekken, tot stand zijn gekomen dankzij mijn eigen ervaring en door mijn nauwe samenwerking met lokale partners en vrienden in Italië evenals mijn partners in Nederland.

MIJN DOEL MET PARTICOLARE VAKANTIES IS OM JOU DÉ INFORMATIE TE BIEDEN DIE JIJ NODIG HEBT OM JOUW IDEALE VAKANTIE IN ITALIË SAMEN TE STELLEN.
ZÓNDER DAT JE UREN OF MISSCHIEN WEL DAGEN OP ZOEK BENT NAAR DE JUISTE INFORMATIE.

Een helpend handje dus. Handig om je net even dat duwtje in de goede richting te geven. Daarom dan ook dat ik met Particolare vakanties als Italië reisadviseur ook unieke Reisideeën aanbied.

GROEPSREIZEN EN HULP BIJ HET UITSTIPPELEN VAN JOUW VAKANTIE OP MAAT

Naast al het bovenstaande organiseer ik in samenwerking met Nederlandse én lokale partners ook graag bijzondere groepsreizen, waarbij ik achter de schermen ook nog eens bezig ben met een groter project voor 2022!

Dwaal lekker rond op mijn website en neem vooral contact met me op om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

Ik hoop je snel te spreken!


Un caro saluto,

Robin


SCHRIJF JE IN VOOR DE PARTICOLARE ITALIË INSPIRATIE!

En ontvang maximaal 2x per maand een flinke dosis Italië in je mailbox.