ITALIË OP JE BRUILOFT EN EVENEMENT

Italië.. Het land van de liefde, de hartelijkheid, de gezelligheid, en natuurlijk ook van het heerlijke eten en drinken!

Wat is er dan leuker én lekkerder dan een Italiaanse sfeer op je bruiloft en evenement?!


ESPRESSO, CAPPUCCINO, CANNOLI, BISCOTTI EN MEER..

En hoe creëer je die Italiaanse sfeer het beste? Met een enthousiaste, gastvrije barista die écht weet hoe je de lekkerste Italiaanse koffies bereidt en wat je daar het beste bij eet.. Kleurrijke cannoli en biscotti uit Italië natuurlijk! En dat alles met een schitterend omgebouwde authentieke Piaggio die het plaatje helemaal afmaakt!

CASA BARISTA COFFEE ON WHEELS EN LARS UW BARISTA

Ton van Acquooy van Casa Barista Coffee on Wheels Rotterdam en Lars van Acquooy van Lars uw Barista komen vanuit Rotterdam in heel het land en zijn gespecialiseerd in Italiaanse koffiecatering. Ze maken, tijdens de vele verschillende koffiemomenten die mogelijk zijn, voor jou en je gasten Italiaanse espresso´s, cappuccino´s of een van de andere koffie varianties die voortkomen uit uitsluitend vers gebrande koffiebonen.
Uiteraard gepresenteerd en geserveerd vanuit een originele Piaggio of mooie bar!

En hoe heerlijk is het dan om er een verrukkelijke cannolo of biscotto di mandorla bij te eten?!

DEZE BELEVING BOEKEN MET 5% KORTING!

Informatie opvragen of een boeking maken voor jouw bruiloft of evenement, doe je heel eenvoudig zelf. Neem contact op met Casa Barista Coffee on Wheels Rotterdam per mail of telefoon. Vergeet in ieder geval niet de code PVCOFFEE-20 door te geven bij de reservering om gebruik te maken van 5% korting!