GROEPSREIS NAAR DE AMALFIKUST – MEI 2021

Genieten van een sprookjesachtige kustlijn, de pittoreske huisjes op de rotsen, de weelderige bloemen, planten, geurende citroengaarden én heerlijk eten. 

Dát gaan we doen tijdens onze eerstvolgende groepsreis naar de Amalfikust want samen met Marcella van Saluti da Italia ben ik al druk bezig met de organisatie van deze reis!

Tijdens deze 6-daagse reis verblijven we midden in het idyllische plaatsje Amalfi van waaruit we deze bijzondere omgeving, voor velen een droom om te bezoeken, gaan ontdekken en beleven.
Gedurende ons verblijf ondernemen we meerdere geweldige activiteiten, zoals een Lemon tour en een kookworkshop waarvan alle zintuigen open gaan staan en ook is er voldoende tijd voor rust en bezinning waardoor je even helemaal kunt opladen op deze adembenemende plek met haar heerlijk zonnige klimaat

Ook willen we je graag een stukje authentieke beleving meegeven deze dagen en zullen dus gaan ontdekken hoe de Italianen zo vol passie leven.

Met deze reis word er ook 100% rekening gehouden met glutenvrije (waar Marcella in is gespecialiseerd met Saluti da Italia) en vegan opties bij alle eetmomenten en excursies. Onbezorgd genieten dus!

WANNEER

Datum wordt z.s.m. bekendgemaakt.
Wil je er zeker van zijn dat je als eerste op de hoogte wordt gebracht van de reis? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de Italië inspiratie van Particolare vakanties.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Ben je geïnteresseerd en wil je graag op de hoogte blijven van meer nieuws over deze reis? Houd dan Saluti da Italia en Particolare vakanties in de gaten. Op Social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief.


SCHRIJF JE IN VOOR DE PARTICOLARE ITALIË INSPIRATIE

Gezelligheid, cappuccini van Casa Barista – Coffee on Wheels Rotterdam, een indrukwekkend uitzicht en later een pizza bij Very Italian Pizza maken een goede basis voor de uitwerking van mooie plannen!