GARDA SLOW & MORE

Gek op cultuur, geschiedenis, natuur én op ‘mooie en lekkere’ dingen.. Een geboren Vlaamse maar, door al vele jaren in Italië woonachtig te zijn, qua gevoel meer Italiaanse.

Dát is An Beirens!


ONTDEKKINGEN IN SOLFERINO EN OMGEVING

Midden in de schitterende omgeving van de Morenische heuvels staat het gezellige familiare B&B Carpe Diem van An, Mauro en Tobia. In het historische centrum van het zeer centraal gelegen dorpje Solferino om precies te zijn.

De liefde voor Solferino en omgeving is zo groot dat An sinds 2012 gecertificeerd tour leidster is en de schoonheden van haar dorp én de streek maar al te graag aan je overbrengt.

Met als motto: Garda Slow & More waarbij ‘slow’ centraal staat. Het rustig aan doen, langzaam genieten van al het moois, stilstaan bij wat je doet, de natuur beleven maar vooral ook voelen.. En zo eigenlijk het Dolce far niente gevoel ontdekken!

En dan is er ook nog het ‘more’! Want er is zo ontzettend veel te ontdekken in de omgeving van het Gardameer!

En zo kun je met An haar eigen dorp Solferino ontdekken maar ook bekende en minder bekende plekken aan en in de buurt
van het Gardameer. Op aanvraag organiseert en begeleidt ze excursies en ook meerdaagse rondreizen op maat voor zowel kleine als grote groepen.

GA MEE MET AN OP EEN VAN DE HISTORISCHE EN ENOGASTRONOMISCHE WANDELINGEN DOOR SOLFERINO OF ONTDEK DE OMGEVING!

En hoe kun je de liefde voor de cultuur, geschiedenis, natuur en al die mooie en lekkere dingen van deze schitterende plek nu beter overbrengen dan met een tour in een kleinschalige of juist wat grotere groep?

Kies de tour die bij je past en ga met An mee op een van haar historische en/ of enogastronomische wandelingen door Solferino óf laat je verrassen tijdens een tour op maat!

KOM IN CONTACT

An Beirens
Telefoon: +39 3311116931
e-mail: info@gardaslowandmore.com

AANBOD 2020
ENOGASTROMISCHE WANDELING SOLFERINO

HISTORISCHE WANDELING SOLFERINO