FOOD IN THE STREETS

In 2012 vertrok Inge de Boer samen met haar man voor een jaar naar Milaan. Althans, dat was het plan.. Want vandaag de dag wonen ze er nog steeds en stichtten ze er zelfs hun gezin! 

LIEFDE VOOR DE MILANESE (EET)CULTUUR EN ARCHITECTUUR

Inge studeerde af als architect. Ze ontwikkelde daarnaast een grote liefde voor de sociale kant van steden. Eenmaal in Milaan ging ze met die passie aan de slag en vandaag de dag neemt ze je met Food in the Streets graag mee de stad in voor een van haar tours. Tijdens deze (op maat gemaakte) tours beperkt ze zich niet alleen tot het opnoemen van historische feiten, maar deelt ze ook haar ervaringen over het leven in een Italiaanse stad. Inge neemt je niet alleen mee naar de belangrijkste bezienswaardigheden in Milaan maar laat je ook de minder bekende plekken zien die absoluut een bezoek waard zijn. 

HAAL HET OPTIMALE UIT JE STEDENTRIP!

Door met Inge op pad te gaan, kun je Milaan beleven als een local. Je bezoekt highlights, unieke gastronomische plekken (als je haar food tour boekt) maar ook de plekken die je zelf niet zo snel zal vinden en daarnaast vertelt Inge je graag meer over het dagelijkse leven in Milaan.