BIJZONDERE FOTOSHOOT IN ITALIË

Sinds 2016 vormen Andrea Panzironi en Suzanne Gits een ijzersterk team als het gaat om het maken van onvergetelijke fotoshoots in Italië met schitterende foto’s als tastbaar eindresultaat.


Een Italiaans Nederlands team

Andrea is een geboren en getogen Romein en Suzanne komt uit Nederland. In 2015 waagde zij de stap om de liefde achterna te gaan en vestigde zich in Rome, bij Andrea.

Andrea werkt al sinds 2005 als freelance fotograaf en startte samen met Suzanne begin 2016 Panzironi Photography waarmee ze hun klanten samen een onvergetelijke, tastbare herinnering bezorgen. Andrea maakt de foto’s en Suzanne verzorgt de communicatie en planning. Gewoon in het Nederlands.. wel zo makkelijk!

Van loveshoot tot huwelijksaanzoek, van bedrijfs- tot kinderfotografie en alles er tussenin!

De opdrachten die Andrea en Suzanne uitvoeren, zijn zeer divers. Fotoshoots in hun thuisbasis Rome zijn hen welbekend en beiden weten ze daar de meest bijzondere locaties te vinden voor de allermooiste foto’s. Bezoek je wel Italië, maar niet Rome? Geen probleem! Ook voor een opdracht in de rest van Italië staan Andrea en Suzanne voor je klaar.

Wil jij foto’s waarin het échte Italiaanse gevoel naar boven komt?

Ga dan direct naar de website van Panzironi Photography en plan je shoot!